top of page
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
Kuvalogo valkoinen.png

DESIGN STUDIO  Bien

on kolmen muotoilijayrittäjän kollektiivi.

Yhdistämällä voimamme voimme palvella sinua sujuvammin ja kokonaisvaltaisemmin.  Lue tältä sivulta miksi päätimme toimia näin, ja miten asiakkaamme hyötyvät.

 

Tutustu meihin lähemmin täältä !

miksi - VAHVUUTEMME

Koko paketti

 

Työn jälki on yleensä parasta kun kaikki projektin osa-alueet hoituvat samalla porukalla! Meidän kanssamme voit esimerkiksi kehittää liiketoiminnallesi erottuvan brändin, nettisivut, käyntikortit ym materiaalit, liiketiloihisi brändinmukaisen ilmeen ja asiakaskokemuksen, toimivat toimistotilat ja vaikkapa vielä messuosaston! Toimimme kokonaisvaltaisena kumppaninasi, huolehtien siitä, että yrityksesi viesti pysyy samana läpi eri toteutusten. 

Vankka osaaminen - fressi näkemys

 

Taustaltamme löytyy korkeakoulu-opinnot, ja kokemusta niin pienten yksityisten kuin suurten julkistenkin kohteiden suunnittelusta, palvelujen ja konseptien suunnittelusta, sekä esimerkiksi tietomallikehittämisestä. Emme kuitenkaan ole kaavoihimme kangistuneita, vaan seuraamme aktiivisesti aikaamme ja tuomme projektillesi lisäarvoa tuoreen näkemyksen muodossa!

Aito ja helppo fiilis

 

Olemme pieni toimija, jonka kanssa viestiminen on helppoa ja henkilö-kohtaista. Luovan ja sujuvan työn avaintekijä on avoin ja mutkaton ilmapiiri, josta haluamme huolehtia kaikessa työskentelyssämme, asiakas-suhteissamme ja kanssasi tekemässämme yhteistyössä.

miten - ARVOMME

First things first

 

Emme voi enää rakentaa tätä päivää huomisen kustannuksella. Intohimomme on kehittää ratkaisuja jotka kestävät niin aikaa kuin päivänvaloa.

 

Emme tue pikavoitto-ajattelua,

vaan asetamme kaikessa toimin-nassamme etusijalle kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen. Rakennamme suunnitelmamme tiedostaen ja harkiten, aidosti asiakkaan tarpeisiin vastaaviksi,

ja kuratoimme käyttämämme materiaalit ympäristövaikutusten perusteella.

Aitous

 

Teemme työtämme sydämellä ja aidolla innostuksella, ihmiseltä ihmiselle. Emme tee työtämme asiakkaalle, vaan hänen kanssaan, jolloin ilo lopputuloksesta on moninkertainen. Haluamme myös luoda toisillemme maailman parhaan työympäristön. Rakastamme aitoja kohtaamisia, joten keitetään kahvit ja jutellaan, mitä voitaisiin saada yhdessä aikaan! Ei maksa mitään - ellet sitten halua tuoda pullaa.

Laatu

 

Työskentelyämme ohjaava voima. Laatu syntyy tarpeen selkeästä kirkastamisesta, materiaalien ja muotokielen ajattomuudesta, sekä detaljeille annetusta huomiosta. Pyrimme laatuun niin loppu-tuotteessa kuin prosessin aikana, panostaen kommunikoinnin selkeyteen sekä yhteistyön sujuvuuteen.

mita - KOLLEKTIIVI

..

Halusimme tehdä sujuvaa yhteistyötä kolmen yrittäjän kesken yhteisiä arvoja ja hyväksi näkemiämme toimintatapoja kunnioittaen, säilyttäen kuitenkin yrittäjyyden suoman itsenäisyyden ja vapauden.

Kollektiivissa jaamme työmme kolmen ammattilaisen kesken, jolloin kukin työtehtävä löytää itselleen parhaan tekijän. Yhdessä työskennellessämme asiakkaamme hyötyvät tiimimme monipuolisesta osaamisesta. Olemme huomanneet yhteisen ideointityön tuottavan makeimmat hedelmät.

Emme malta odottaa

että pääsemme tarttumaan seuraavaan haasteeseen ja aloittamaan yhteistyön kanssasi!

bottom of page